Je bekijkt nu Onze favoriete stranden op Curaçao!

Onze favoriete stranden op Curaçao!

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Blog
  • Bericht reacties:0 Reacties

Mooie stranden op Curaçao

Zon, zee en STRAND! Als je op vakantie gaat naar Curaçao dan zit je zeker goed! Er zijn ontzettend veel mooie baaien en stranden op het eiland. Om jou een beetje in de stemming te laten komen, hebben wij onze favoriete stranden voor je opgeschreven.

 

Playa Porto Mari

Porto Mari is een populair strand vanwege het restaurant, genoeg schaduw en geweldige snorkel- en duikmogelijkheden. Soms komen Willy en Woody, de stam-varkens, ook op bezoek! Parkeren is gratis en er loopt beveiliging rond. In het restaurant kun je heerlijk even wat eten, er zijn parasols en stoelen te huur. Geniet van een perfect dagje strand bij Playa Porto Mari. U kunt ook uw eigen eten/drinken meenemen naar dit strand. Er zijn wc’s aanwezig en er is een toegangsprijs.

 

Playa Piskádo

Playa Piskado is de beste plek op Curaçao om zeeschildpadden te zien. Op het strand zie je lokale vissers die hun vangst schoonmaken en de resten terug in zee gooien, waardoor de schildpadden altijd bij dit strand blijven hangen. Neem je snorkelspullen mee! Er is geen bar/restaurant op dit strand, de dichtstbijzijnste plek hiervoor is restaurant Jaanchie’s. Kijk in ons ‘Restaurant’ overzicht voor meer informatie. Gratis toegang.

Raak de schildpadden a.u.b. niet aan en hou afstand van hen!

 

Cas Abao

Een van de mooiste stranden is Cas Abao, letterlijk vertaald het huis beneden. Er is een bar met heerlijk eten en drankjes, genoeg schaduw en genoeg ruimte voor een heerlijk dagje strand. Je kunt ook zelf je eigen eten/drinken meenemen. Er is een toegangsprijs en er zijn wc’s aanwezig.

 

Grote Knip/Kenepa Grandi

Het ultieme Curaçao gevoel zie je bij Grote Knip. Neem een foto op de mooie muur en geniet van een drankje wat je kunt halen bij de bar op het strand. Grote Knip is de meest bekende (en ook het drukste) strand van Curaçao. Gratis toegang, stoelen kun je huren en er zijn wc’s aanwezig.

 

Klein Curaçao

Klein Curaçao is een onbewoond bounty island zo’n 28 kilometer bij Curaçao vandaan. Het eiland staat bekend om zijn kristalheldere, blauwe water, zeeschildpadden en een perfect, wit strand. De enige manier om er te komen is met een boot. Er zijn verschillende aanbieders van boottochten naar het eiland.

 

Koko’s

Koko’s is een relaxte beach club gelegen in Jan Thiel, ze staan bekend om hun street food lunch kaart en heerlijke cocktails. Tip: probeer hun huisgemaakte ijsthee! Deze plek is full service dus het enige wat je hoeft te doen is een bedje uit te kiezen en te relaxen. Bij de ingang van Jan Thiel Beach betaal je een toegangsprijs en ook de bedjes moet je huren.

 

Kokomo Beach

Geniet van een dagje strand bij Kokomo Beach. Het restaurant heeft heerlijk eten en genoeg verfrissende drankjes. Neem een foto op de schommel of ga snorkelen, het is daar prachtig onder water. Ook voor duikers is dit een heel goed strand. Eens per maand is er een Full Moon feest op dit strand.

 

Relax and enjoy!

 

 

Geef een reactie